Twój koszyk jest pusty ...
1 » Polityka prywatności2

Nasze hity

Watch Dogs 2 - Złota Edycja

Watch Dogs 2 - Złota Edycja229,00 zł149,00 zł

Rayman Legends

Rayman Legends89,00 zł79,00 zł

Pure Farming 2018

Pure Farming 2018149,00 zł129,00 zł

Pure Farming 2018

Pure Farming 2018149,00 zł129,00 zł

Nasze nowości

Kontakt

  • PixelGame
    Batorego 17/10
    43-300 Bielsko-Biała
    NIP: 5472015419
  • E-mail:biuro@pixelgame.pl
  • Telefon570041470
    664435054

Polityka prywatności

  1. Administratorem danych osobowych Klientów zbieranych za pośrednictwem Sklepu internetowego jest Firma Handlowo-Usługowa Matusz Biłka z siedzibą ul. Batorego 17/10, 43-300 Bielsko-Biała NIP 5472015419, REGON 366045708.
  2. Dane osobowe Klientów zbierane przez administratora za pośrednictwem Sklepu internetowego zbierane są w celu realizacji Umowy Sprzedaży, a jeżeli Klient wyrazi na to zgodę - także w celu marketingowym.
  3. Administrator wyznaczył inspektora ochrony danych, z którym może się Pani / Pan skontaktować poprzez email biuro@pixelgame.pl. Z inspektorem ochrony danych można się kontaktować we wszystkich sprawach dotyczących przetwarzania danych osobowych oraz korzystania z praw związanych z przetwarzaniem danych.
  4. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.
  5. Sklep realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:
      a. poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje
      b. poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].

      6. Przetwarzanie przez nas danych osobowych wymaga podstawy prawnej, którymi w zakresie korzystania z naszego sklepu internetowego są:
  1. art. 6 ust. 1 lit. b RODO, tj. niezbędność przetwarzania do wykonania umowy, której jesteś stroną (np. umowy sprzedaży, umowy o świadczenie bezpłatnych usług drogą elektroniczną – wysyłki newslettera)
  2. art. 6 ust. 1 lit. c RODO tj. niezbędność wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na Administratorze (np. przechowywanie faktur VAT)
  3. art. 6 ust. 1 lit. f RODO, tj. niezbędność przetwarzania do celów wynikających z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez Administratora lub przez stronę trzecią w szczególności prowadzenie marketingu i promocji produktów oferowanych w naszym sklepie internetowym (np. prowadzenie marketingu bezpośredniego)
  4. art. 6 ust. 1 lit. a RODO tj. wyrażona przez Ciebie zgoda na przetwarzanie Twoich danych osobowych
      7. Odbiorcami danych osobowych Klientów Sklepu internetowego mogą być:
  1. firmy logistyczne kurierskie i poczta polska, zewnętrzni dostawcy produktów,
  2. operatorzy płatności,
  3. kancelarie prawne, firmy księgowe i audytorskie
  4. operatorzy systemów informatycznych,
  5. operatorzy systemów płatności,
  6. operatorzy systemów sms i e-mail marketingu.
      8. Klient ma prawo dostępu do treści swoich danych, ich poprawiania  oraz usuwania w dowolnym momencie.

Posiadamy Certyfikat SSL - jest to protokół sieciowy używany do bezpiecznych połączeń internetowych.

Przejdź do strony głównej